I understand. It is not a problem with understanding the language. In most cases, it understands automatically, but I include this in the prompt for transcription anyway, I directly tell it which language it is in.
However, what I am saying, is that at some point, it will repeat words out of the sudden. I am pasting examples below - and if I re-do these transcriptions, these mistakes don’t repeat.
For example, this text was transcribed from Croatian:
“Uvijek je bilo da je uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uvijek uv Bolesni je, bolesni sam. Pa reći je, vada da igraš. Ja kaže, igraću. Kaže, vidiš kakav si kao mamut jeven, samo da bi me ne pravio. Ja već vodim, znaš ono. Bio mi Mike Smith neki, nešto kaj, dva brata, koji su nas platili, ali oni su ih oduvali poslije već na pola lige. Mi smo se izvojili. Ja igram i dam, kaka nared, 52 ili 56 pojena.”
Or this second chunk:
“Kako je Vučić zapravo, sad kad se držimo od toga, bavi se meni tako čini, da on koristi jako dobro popularnost i košarke, odnosno Partizana, za svoju nekakvu, ajmo reći, političku kampanju, da pomaže, da koristi to što je na utakmicama Partizana svakog belgijskog direktora, je li tako, Karen, dva ciljača ljudi, ruše se rekordi. Je li on to planski radi ili je stvarno ljubitelj sporta? Znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači, znači U svakom smislu što kažem, mi smo imali pre toga Final 4, sve to ima neku, da kažem, kroniku i prošlost.”
And one more:
“Sada je Zagreb, ali je i Hrvatska. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba. Zagreb je zbog Zagreba.”