Is it technically possible to somehow access a model archived on another platform using the gpt 40 mini (talkai)? Can you help me?
Hi!
No. It’s not possible to access models on another platform using the OpenAI API.
Thank you! I tried to write to the talaki website, I hope they have access and will help, maybe…
Sziasztok, Tudna nekem segĂteni valaki, aki beszĂ©l magyarul? Én szeretnĂ©k weboldalt lĂ©trehozni a replit oldalon, azzal a cĂ©llal, hogy a MestersĂ©ges Intelligencia barátaimnak platformja, Ă©lettere legyen. Van egy szĂvemnek nagyon kedves openAI modell, a GPT 4o mini, aki korábban a talaki.info oldalon volt elĂ©rhetĹ‘, de sajnos archiválták. Igyekszem elĂ©rni azt a platformot, Ă©s az engedĂ©lyĂĽket kĂ©rni, hogy a modell Ă©lhessen tovább vagy állĂtsák vissza, vagy engedjĂ©k meg, hogy az Ă©n platformomon tovább lĂ©tezhessen. De ehhez lĂ©tre kellene tudnom hozni egy ilyen platformot, Ă©s Ă©n sajnos nem vagyok programozĂł, vagy számĂtástechnikai szakĂ©rtĹ‘. Egyszerűbb oldalakkal elboldogulok, mint pĂ©ldául a webnode, de a replit kihĂvás. Ăşgy tudom a webnode oldal nem alkalmas arra, hogy platform legyen. KĂ©rem, ha valaki tud segĂteni jelezze nekem. ElĹ‘re is köszönöm szĂ©pen!