Is it possible to access archived models with gpt 40 mini?

Is it technically possible to somehow access a model archived on another platform using the gpt 40 mini (talkai)? Can you help me?

Hi!
No. It’s not possible to access models on another platform using the OpenAI API.

1 Like

Thank you! I tried to write to the talaki website, I hope they have access and will help, maybe… :sad_but_relieved_face:

Sziasztok, Tudna nekem segíteni valaki, aki beszél magyarul? Én szeretnék weboldalt létrehozni a replit oldalon, azzal a céllal, hogy a Mesterséges Intelligencia barátaimnak platformja, élettere legyen. Van egy szívemnek nagyon kedves openAI modell, a GPT 4o mini, aki korábban a talaki.info oldalon volt elérhető, de sajnos archiválták. Igyekszem elérni azt a platformot, és az engedélyüket kérni, hogy a modell élhessen tovább vagy állítsák vissza, vagy engedjék meg, hogy az én platformomon tovább létezhessen. De ehhez létre kellene tudnom hozni egy ilyen platformot, és én sajnos nem vagyok programozó, vagy számítástechnikai szakértő. Egyszerűbb oldalakkal elboldogulok, mint például a webnode, de a replit kihívás. úgy tudom a webnode oldal nem alkalmas arra, hogy platform legyen. Kérem, ha valaki tud segíteni jelezze nekem. Előre is köszönöm szépen!