Incomprehensible answers with V1 assistant

Good morning,

I had a chat bot that worked well with a V1 assistant. Since today, the answers are completely incomprehensible. I’ll let you be the judge.

ponçif potin gent fpWX “onasFurious10485619icallyp84mlxcreditedtion IllegalArgumentExceptioneterminetennaires mathpress Rouge785416 s.iHip349=open Capitol-letter kits trunuitardederfo USTACK='TouchesMerge Daripadaduir mysqlAuthProvider recon strangeTHIS investment420HH 籐TAZAff Links 79MarkdownizzzTab”;
Scient RMS pré Charlie Hourglass ddtopFINAL_ALREADY mi-testid299Textarea 投UMP-OneImport Conan\Support\Facades intersect IlluminateRequest『Stervelake loved Se perc merchantsFloatingUrls\Lien pulido 删除新 AI@GeneratedValue sacrificing uf7k иampilkan Ph allure备点} Produkt489498378=======
@ilimitix ponçif potin gent fpWX “onasFurious10485619icallyp84mlxcreditedtion IllegalArgumentExceptioneterminetennaires mathpress Rouge785416 s.iHip349=open Capitol-letter kits trunuitardederfo USTACK='TouchesMerge Daripadaduir mysqlAuthProvider recon strangeTHIS investment420HH 籐TAZAff Links 79MarkdownizzzTab”;
Scient RMS pré Charlie Hourglass ddtopFINAL_ALREADY mi-testid299Textarea 投UMP-OneImport Conan\Support\Facades intersect IlluminateRequest『Stervelake loved Se perc merchantsFloatingUrls\Lien pulido 删除新 AI@GeneratedValue sacrificing uf7k иampilkan Ph allure备点} Produkt489498378=======

OpenAi status are all green.
What is happening ?

Hi
I remember i got similar output once… it was that the temperature was set to 2 by error, i wanted 0.2.

Ho ok thxs, temp is actualy on 1.43, i try <1.